Kesäjuhla Lämsänjärvellä

Mielenvireyden perinteistä kesäjuhlaa vietettiin keskiviikkona 17.6.2015 klo 18.00-20.00 Lämsänjärven leirikeskuksessa Hiihtomajantie 2. Toiminnanjohtaja Aija aloitti juhlan tervetulijaispuheellaan ja kertoi kesäjuhlan musiikillisuuden liittyvän yhdistyksen vuoden teemaan Elinvoimaa musiikista.

Puheenjohtaja Sirpa luki tekstin "Aina on tänään" eli ihmisen pitäisi nauttia tästä päivästä eikä murehtia tulevaa. Sirpa palkitsi Raija ja Juhani Westin Mielenvireyden jäsenille antamastaan ruoka-avusta. Tuula Pyykkö palkittiin Oulun kaupungin liikuntatoimen puolesta.

Arja ja Teija lauloivat Suvivirren Trio Hätävaran säestämänä. Suvivirren jälkeen esiintyi bändi. Trio Hätävarassa on kolme jäsentä ja heitä yhdistää rakennusala. Kitara ja laulu Janne Hautala, kitara Tapio Kivari ja bassokitara Seppo Seppälä. Yhtye soitti muun muassa Topi Sorsakosken kappaleita ja meininki oli hyvä!

Ohjelma jatkui kesäisellä ruualla ja trubaduuri Seppo Seppälän esiintymisellä. Tarjoilut olivat kattavat: grillimakkaraa, salaatteja, patonkia ja mehua. Trubaduurin esiintyessä juhlaväki nautti pöydän antimista. Sitten trio Hätävara esiintyi jälleen.

Joululaulun soidessa saapui yllätysvieras - joulupukki!!! Joulupukki ja iloiset tontut (muistuttivat muuten hyvin paljon Mielenvireyden työntekijöitä) jakoivat kaikille vieraille ruusuja, joissa oli ilmainen kahvilippu yhdistyksen kahvilaan. Joulupukin vierailessa trio Hätävara soitti joululauluja. Minäkin istahdin pukin polvelle ja Laura L. otti siitä valokuvan.

Joulupukin vierailun jälkeen juotiin kesäjuhlakahvit. Aija oli leiponut maukkaan britakakun, namskis! Tarjolla oli myös mehua sekä vohvelia. Suurin kiitos juhlaohjelmasta kuului Arja Hautalalle, jonka kautta trio Hätävara ja trubaduuri tulivat meille esiintymään. Sannan palstan luijoille Arja halusi toivottaa: -Aurinkoista kesää kaikille!

Juhlat meni kivasti, oli hyvä fiilis ja osallistujia 40 henkilöä.

Sanna Koskela