Paras jouluni, mukavin joulumuistoni

Hallituksen ja vapaaehtoisten glögitilaisuutta vietettiin Mielenvireyden tiloissa tiistaina 17.12.2013 klo 14 alkaen. Porukkaa oli mukavasti, tarjoilut olivat hyvät ja ohjelmassa oli rentoa yhdessäoloa jouluisissa tunnelmissa sekä lahjojen jakoa. Lämmin kiitos heille, jotka osallistuivat joulukyselyyn. Tässä kyselyn satoa:

Sirpa:

"Olen jouluihminen henkeen ja vereen ja kaikki joulut ovat hyvinä mielessäni. Rakastan kodin koristelua ja vanhoja perinteitä. Jouluun kuuluu perinteiset laatikot ja kinkku sekä joka joulu lapsien syntymästä asti leivotut joulupukin peukalon jäljet. Mutta tärkeintä  jouluissani on yhdessä olo ja mielen rauha."

Esa P.:

"En ole moneen vuoteen juhlistanut tai pistänyt joulua isommin merkille. Tästä joulusta 2013 saattaa tulla hyvä. Odotan ensi kertaa pitkästä aikaa joulua joulumielellä. Olen kuunnellut joululauluja ja ostanut lahjoja harkiten. Uskon, että tästä joulusta jää mukavin muisto lapsuuden jälkeen".

MHH:

"Lapsuuden joulu, milloin äiti teki itse torttutaikinat, piparkakkutaikinat ja karjalanpiirakat. Isä haki joulukuusen omasta metsästä."

Tuovi:

"Olin 11-12-vuotias, kun sain uudet sukset joululahjaksi. Olin odottanut niitä koko syksyn."

Pirkkana:

"Menimme aattona kylmällä rättisitikalla Tornioon. Viltit polvilla. Oli mukava päästä lämpimään taloon. Siskon lapset olivat vielä aika pieniä. Aattona oli mukava tunnelma. Söimme hyvin ja tunnelma oli lämmin. Yhdentoista aikaan menimme yöhartauteen ja kävelimme kynttilän valaisemalla hautausmaalla".

Laura Maria:

"Pienempänä joulupukinodotus, kuusenkoristelu, rosollin teko, joulusauna, joululahjat, yhdessä olo, hautuumaalla käynti..."

Ritva:

"Ei voi verrata eri jouluja. Ensimmäinen lapsenlapsi näki ensimmäisen joulunsa vuonna 2009."

Nimetön:

"Paras jouluni on sellainen, jossa vietän aikaa lähimmäisteni kanssa ja syömme yhdessä pitkään ja hartaasti."

Sanna Koskela